Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 57 кв. м на бул. Шевченко 398

37 000 $ за объект  ·  1 478 150 грн   ·  649 $ за м²
  • Красивый вид
  • Оперативный показ
  • Інколи так буває, коли хочеться купити квартиру з готовим ремонтом.
    Чому?
    Та щоб менше проблем було, а більше вільного часу на своє життя. Щоб не заморачуватись самим ремонтом, привезти/завезти матеріали, знайти бригаду, та контролювати її. Оойй. «немає коли» - ви скажете, так? «Хочу все готове». І я вас чудово розумію!
    Хочеться якісний ремонт, бажано новий, щоб після ремонту ніхто в квартирі не жив, як то кажуть «муха не валялась». А як же з кольором кахелю у ванній, шпалер, ламінату/паркету/лінолеуму? так, хочеться, щоб сподобалось, вбудована кухня така як ви уявляєте, шафа-купе и гардеробна. А ще міжкімнатні двері певного кольору, певної форми та якості. "Зайшов і закохався". А ще, а ще, а ще - багато таких «ще» та «щоб».
    Як ви думаєте, таке реально?
    Я вам скажу точно НІ, це не реально. Власники квартири з ремонтом, які вирішили її продати або у них квартира з новим ремонтом, робили ремонт за СВОЇМ власним смаком, а не ЗА ВАШИМ смаком. Кольори та якість матеріалів вибирали, які ВОНИ СОБІ хотіли, а не які ВАМ подобаються.
    Розумієте?
    Вам завжди щось в такій квартирі не сподобається, той самий ламінат/кахель/шпалери/двері/вікна Вам захочеться в такій квартирі щось переробити, переклеїти. А потім ви скажете: "ТО КРАЩЕ ВЖЕ БЕЗ РЕМОНТУ купувати, та все з нуля робити, а не переробляти чуже". І ви БУДЕТЕ ПРАВІ!
    Так от!
    Пропоную вам зекономити час, не псувати свій настрій та відразу купити квартиру БЕЗ ремонту. Втілюйте свої фантазії з любимими кольорами/формами на власний розсуд.
    Отже.
    Продається 2х-кімнатна квартира БЕЗ РЕМОНТУ в районі Сєдова, бул. Шевченка 398, будинок, який стоїть відразу за зупинкою, де аптеки та магазин Обнова. Квартира на 8 поверсі, цегляний будинок. Загальна площа 57м2. В залі широкі панорамні вікна.
    Ціна 37000 доларів.
    Покупець комісію не сплачує.
    Ключі від квартир на руках, приїду швидко і покажу вам квартиру.
  • Объявление создано 06 сен. 2021  ·  
  • ID 22021540  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Седова

6.8
Общий рейтинг
5.8
Зоны отдыха
8.1
Транспорт
7.8
Инфраструктура
5.9
Безопасность
6.3
Экология
Читать все 85 отзывов о районе Седова Добавить отзыв о районе Седова