Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 3к квартиры 99 кв. м на ул. Героев Днепра

ЖК Семейный Lux
110 000 $ за объект  ·  4 400 000 грн   ·  1 111 $ за м²
  • 3 комнаты  ·  5 этаж из 12
  • Общая площадь 99 м²  ·  кухня 30 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ трикімнатної квартири в престижному житловому комплексі ЖК Сімейний Lux!

    Приголомшливий дизайн-проект, майже 100 квадратних метрів бездоганності смаку та якісного виконання! Легкий сучасний стиль, приємні пастельні тони: світлий простір ніжних фарб, у пастельному обрамленні стін! Витончене освітлення: люстри та настінні бра, у поєднанні з багатогранним точковим світлом стельових ламп; світлі, повні сонячних променів панорамні вікна та два затишні балкони!
    Якісні оздоблювальні матеріали, техніка від кращих виробників, сучасні меблі - все це тільки перше позитивне враження від даної квартири! При більш уважному розгляді деталей, ви відчуєте скільки кохання та турботи вклали власники у реалізацію цього затишного сімейного гныздечка!

    Велика вітальня з панорамними вікнами, що дозволяють бачити набережну як на долоні, комфортно межує з кухнею-їдальнею, утворюючи загальний простір. Для повноти зручності в квартирі знаходиться приміщення гардеробу.
    Санвузол обладнаний просторою душовою кабіною та ванною підвищеного комфорту.
    У цій квартирі гармонія присутня у кожній деталі інтер'єру! Вибір за вами!
    Комплекс ЖК Сімейний Lux - це безумовна безпека Вас та Ваших заощаджень - цілодобова охорона та відеоспостереження, дитяча ігрова зона.
Полное описание
  • Объявление создано 01 июл. 2022  ·  
  • ID 23543258  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Приднепровский

7.2
Общий рейтинг
7.3
Зоны отдыха
7.3
Транспорт
7.3
Инфраструктура
6.9
Безопасность
7.2
Экология
Читать все 55 отзывов о районе Приднепровский Добавить отзыв о районе Приднепровский