Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 3к квартиры 90 кв. м на ул. Героев Днепра

78 000 $ за объект  ·  3 108 300 грн   ·  867 $ за м²
  • Общая площадь 90 м²  ·  кухня 14 м²
  • Стены из монолита
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Продам затишну ТРИкімнатну квартиру з ремонтом в одному з найпрестижніших будинків міста в р-ні МИТНИЦЯ .
    Квартира розташована на 7 поверсі загальною площею майже 90кв.м, має вдале і раціональне не стандартне планування - кухня-14 кв.м. і всі окремі, просторі кімнати.

    Капітальний ремонт виконаний з якісних матеріалів. Все ретельно підбиралося, створюючи атмосферу затишку, простору . В квартирі зроблено стяжка стін та стелі, підлога - плитка, високої якості ламінат, стіни пофарбовані у ніжні тони. С/у сум. - сучасна плитка, бойлер, якісна дерев"яна столярка. Всі вікна замінені на якісні енергозберігаючі склопакети. Квартира повністю утеплена.

    Кухня-вбудована сучасна плитка, оснащена всією побутовою технікою (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина). Квартира повністю готова для комфортного проживання. У вартість квартири входять вбудовані меблі та техніка. Власне паркомісце.

    Будинок, в якому розташована ця квартира, знаходиться в одному з найкращих і мальовничих місць в Черкасах: прямо в самому центрі МИТНИЦІ і кожного дня, з власних вікон відкривається дивовижний краєвид на місто та на ДНІПРО. Закрита територія, продумані комунікації, відеоспостереження, сучасний дитячий, своє паркове місце все в цьому комплексі спрямоване на максимальний комфорт та безпеку своїх мешканців.

    У крокової доступності кращі торгово-розважальні центри, відмінно розвинена інфраструктура, поруч дитячий садок, школа.
    Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира спеціально для Вас!
  • Объявление создано 07 июл. 2022  ·  
  • ID 23637490  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Мытница

8
Общий рейтинг
8.3
Зоны отдыха
7.7
Транспорт
8.3
Инфраструктура
7.6
Безопасность
8.1
Экология
Читать все 155 отзывов о районе Мытница Добавить отзыв о районе Мытница