Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 1 этажного дома с участком на 15 соток, 289 кв. м, 4 комнаты, на Проектна

255 000 $ за объект  ·  10 187 250 грн   ·  882 $ за м²
  • 4 комнаты  ·  1 этаж
  • Общая площадь 289 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение без комиссионных
  • Вторичная недвижимость
  • Приміська зона м.Тернополя. Будинок розташований в тихому місці.Вулиця освітлена, забудована будинками сучасного проекту.
    Планування:
    цокольний поверх (площа- 46 кв.м)- підвал (два приміщення площею 8, 26 кв.м та 37, 93 кв.м)
    1-й поверх (орієнт. пл.243 кв.м)2 тамбури, прихожа, кухня-їдальня-вітальня (пл.-54, 92 кв.м) з діючим ка- міном та з виходом на терасу, спальня з власним санвузлом та гардеробом, спальня (площа- 20 кв.м), кабінет , гардеробна кімната, санвузол з господарською кімнатою, паливна, гараж на 2 а/м (площа- 37, 93кв.м)
    У будинку зроблений сучасний ремонт. Внутрішні двері натуральне дерево, стіни пофарбовані фінською миючою фарбою, підлога нім. паркетна дошка, іспанська керамічна плитка, стелі натяжні. Підігрів підлоги в кухні-їдальні, вітальні та санвузлах.
    Продається частково з меблями: кухонна робоча частина (+ газова плита і миюча машинка фірми «Bosch», холодильник «Samsung»), стіл з кріслами, мяка частина у вітальні, меблі у спальні (шафа-купе, ліжко, туалетний столик), вмонтовані шафи-купе, меблі у санвузлах, пральна машина-автомат, меблі в гардеробних кімнатах, штори, карнизи, люстри.
    Зовнішні роботи: дахове покриття німецька металочерепиця, вікна металопластикові німецького профілю «Rehau», зовнішні стіни цегляні, утеплені мінеральною ватою «Rockwool», гаражні ворота автоматичні.
    Земельна ділянка правильної форми, рівна і огороджена парканом з каменю та елементами металочерепиці.
    Подвіря будинку викладено сучасною бруківкою, перед фасадом зелений газон з квітами і декоративними кущами та деревами. На задній частині подвіря знаходиться господарська будівля з альтанкою.
    Комунікації:
    Електропостачання:(3 фази) + генератордодаткове незалежне світло, водопостачаннясвоя свердловина (глибиною 48 м), каналізація-міська центральна, опаленняіндивідуальне (використовується опалювальна система фірми «VIESSMANN»), супутникове телебачення та цифрове ефірно-кабельне «Колумбус плюс», охоронна сигналізація, домофон, відеоспостереження
  • Объявление создано 28 окт. 2021  ·  
  • ID 10714925  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость