Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2 этажного дома с участком на 10 соток, 450 кв. м, 5 комнат, на ул. Горовая

310 000 $ за объект  ·  12 353 500 грн   ·  689 $ за м²
  • 5 комнат  ·  2 этажа
  • Общая площадь 450 м²  ·  жилая 110 м²  ·  кухня 20 м²
  • Участок 10 соток
  • Построен в 2017
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Капітальний будинок по ексклюзивному проекту з якісних матеріалів в м. Черкаси р-н Соснівка.
    Будинок введений в експлуатацію, є всі централізовані комунікації, система вентиляції, передбачено всі дрібниці та забаганки. Вам залишилось лише вибрати колір та стиль внутрішнього наповнення і Ви можете вїжджати в будинок.

    Двоповерховий площею 480 кв.м., оптимально розміщений на ділянці в 0.1 га.
    Територія огороджена капітальним монолітним парканом, заїзд організовано через автоматичні ворота. На ділянці виконано ландшафтний дизайн, багато рівневі зонування для відпочинку. Є прибудинкова територія з соснами - 7 соток.
    Перший рівень: паркінг на 3 авто, винний погріб, приміщення для системи фільтрації басейну, госп. приміщення,
    Другий рівень : передпокої, хол h=5m, вітальня h=4m, кухня-їдальня h=4m, гостьовий санвузол, дві спальні, в кожній свій с/в, робочий кабінет з с/в (можливо 3-тя спальня), басейн (4х7) з окремим виходом в зону релаксації сауна з с/в та душем.

    Третій рівень: приміщення для кінотеатру (свій с/в) з місцем для бару, має окремий вихід на вулицю в зону відпочинку(можливо 2-і спальні).
    В даному будинку все продумано до дрібниць, розчаровані Ви не будете. Жива приголомшлива природа тут починається вже з паркану, навколо лише буяння зелені і квітів.
    Інженерні та будівельні рішення
    В будинок заведено 30 кВт
    Товщина стіни в 2 цегли + утеплювач (мін.вата)100мм
    Газовий котел.
    Басейн розміром 4 х 7 метра і глибиною 1.2 - 2 метра
    Система теплих підлог
    Центральна каналізація
    Централізоване водопостачання.
    Розкішні панорамні види, неймовірна природа навколо - тут є все, про що тільки можна мріяти, уявляючи собі ідеальне місце для життя. Про будинок можна написати і розповісти дуже багато, простіше приїхати і все зрозуміти без слів.
  • Объявление создано 17 июл. 2020  ·  
  • ID 17410223  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость