Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Продажа 2к квартиры 55.3 кв. м на ул. Игоря Сикорского

52 000 $ за объект  ·  2 077 400 грн   ·  940 $ за м²
  • Общая площадь 55.3 м²  ·  жилая 29.2 м²  ·  кухня 11.2 м²
  • Стены монолитно-кирпичные
  • Построен в 2011-2015
  • Предложение от посредника
  • Новостройка
  • Сучасний житловий будинок по вул. Можайського, 16А розташований на межі міста Ужгорода, та елітного мікрорайону с. Минай.
    Будинок збудований за монолітно-каркасною технологією. Дана технологія забезпечує довший термін експлуатації будинку (150-200років) та його високу стійкість до різного виду статичних і динамічних навантажень.
    Будинок цегляний, із застосуванням ефективних і довготривалих утеплювачів (теплопровідність, звукоізоляція), побудований за індивідуальним ексклюзивним проектом з урахуванням усіх норм і вимог, пред'явлених до сучасної нерухомості.
    Архітектурно-планувальна перевага будинку, реалізована завдяки сучасним конструктивним рішенням та застосуванню перевірених будівельних технологій і матеріалів, забезпечує комфортність проживання в новобудові.
    Житловий будинок оснащений сучасними системами комунікацій: захист від затоплення квартир, плаваюча підлога (ідеальна стуко- та шумоізоляція), вентиляція, автономне опалення, яке забезпечує теплом і гарячою водою кожну квартиру, що підвищує якість і надійність проживання в будинку.
    Інфраструктура району відповідає високим вимогам. Зручно купити квартиру, де неподалік є об'єкти першої необхідності: супермаркет, лікарня, дитячий сад, школа, гімназія, музичне училище, фітнес-клуб та ін.
    Швидкісний ліфт фірми OTIS тільки підкреслює сучасний стиль та високий рівень комфорту житлового будинку. На першому поверсі будівлі АВС, кафе та стоматологія, що також є невід'ємною складовою комфортного проживання.
  • Объявление создано 13 мар. 2017  ·  
  • ID 11102069  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Центр

7
Общий рейтинг
6.6
Зоны отдыха
7.9
Транспорт
7.7
Инфраструктура
6.8
Безопасность
6.1
Экология
Читать все 210 отзывов о районе Центр Добавить отзыв о районе Центр