Аренда земли коммерческого назначения на Центральна, площадь 3500 соток

4 194 750 грн  ·  105 000 $
  • Предложение от посредника
  • Пріоритетне використання: новітні технології по зберіганню рідинно-зернових речовин, підприємства виробів меблів, машинобудування та холодильників для заготівлі ягід і грибів, а також обєкти логістики, сервісного обслуговування, тощо.

    Ціна : 3000$ оренди за 1 га
    Оренда від 2га

    Локація: через місто Мостиська проходить міжнародний транспортний коридор Балтика - Чорне море, а також важливі транспортні комунікації: міжнародний автошлях (М11, Львів - Шегині, на Краків), територіальний автошлях Т1415 (Мостиська - Самбір - Борислав), та залізниця Львів - Краків.
    На Львівщині налічується 6 автомобільних (враховуючи 1 пішохідний) та 4 залізничних пункти перетину кордону з Польщею.
    Ділянка вдало розташована та має геометричну форму з забезпеченням залізниць вузької та широкої колій. Територія прилягає до автошляху М-11 (Львів Шегині (державний кордон з Польщею в 14 км), в проєкт включена розвязка.

    Спеціалізація: пріоритетними для розміщення галузями діяльності є підприємства з новітніми технологіями по зберіганню рідинно-зернових речовин, підприємств виробів меблів, машинобудування та холодильників для заготівлі ягід і грибів (понад 600 т), а також обєкти логістики, сервісного обслуговування та іншого.

    Земельна ділянка: 34, 5116 га. Форма власності: комунальна, в оренді на 30 років.
    Категорія: землі промисловості. Ділянка вільна від забудови. Територія не заболочена, не підтоплюється дощовими та талими водами. Комунікації:
    - Під'їзні шляхи: передбачається влаштування під'їзної дороги до траси М11, реконструкція залізничної станції "Мостиська" для влаштування вагонного парку з вузькою та широкою коліями.
    -Електропостачання: від існуючих електромереж лінії ПЛ 10/35кВ та від автономної електропідстанції. Передбачається встановлення 10-ти 1 мВт трансформаторів на території.
    - Водопостачання: від незалежного водозабору за межею проєктування в межах території Мостиської ОТГ.
    - Каналізація: автономно (локальні очисні споруди); додатково можливе підк
  • Объявление создано 16 апр.  ·  
  • ID 27528242  ·  
  • Просмотров 0
  •   ·  Сохранений в избранное 0
Валентин Александрович Салтан
Продавец
Валентин Александрович Салтан
На сайте
Работает с DIM.RIA