Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Долгосрочная аренда 1к квартиры на туп. Крепостной

62 175 грн  ·  1 500 $
  • 1 комната  ·  6 этаж из 22
  • Общая площадь 43 м²  ·  кухня 10 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Новостройка
  • 39885
    "Житло в Затишному Оазисі: Квартира в ЖК "Новопечерський квартал 5"

    В сучасному місті, де швидкий ритм життя зустрічається з вибором комфорту, виникає запитання: де знайти ідеальне житло, яке поєднує усі переваги міського життя і спокій затишного оселі? Відповідь у ЖК "Новопечерський квартал 5", а конкретніше в орендованій квартирі за адресою вул. Фортечний тупик (Тверський), 7б.

    Загальна площа цієї світлої та просторої квартири становить 40 квадратних метрів, а розташування на 7-му поверсі забезпечить вам чудовий краєвид. Ця квартира не просто житло, це осередок комфорту та стилю.

    Дизайнерський ремонт і сучасні меблі створюють унікальну атмосферу, де кожен елемент гармонійно вписується в загальний інтер'єр. Квартира повністю обладнана побутовою технікою від провідних виробників: від пральної машини та холодильника до кондиціонера та бойлера.

    Розташована в самому серці Печерського району, квартира відзначається не лише власним комфортом, але і зручною розвиненою інфраструктурою. Станція метро "Печерська" розташована в 10 хвилинах ходьби, а також у вас буде легкий доступ до "Палацу України". Вам не доведеться подолати великі відстані для покупок чи розваг продуктовий супермаркет Novus, фітнес-центри, магазини та ресторани знаходяться в непосредній близькості.

    Проте, ця квартира це не лише осередок комфорту всередині. Закрита територія, дитячий майданчик та ландшафтний дизайн створюють власний оазис в серці міста. Адміністрація та служба охорони гарантують ваш спокій та безпеку.

    Орендувати квартиру в ЖК "Новопечерський квартал 5" це обрати не лише оселя, а й стиль життя. Сучасність, комфорт і безпека поєднуються тут в єдине ціле, створюючи ідеальні умови для вашого щасливого життя в місті."

    Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами!
    Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг
    - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі
    квартир, а також оренду та продаж нерухомості в
    нових будівлях. Знайдіть свій і
UA, Киевская, Киев, туп. Крепостной, 01042
  • Объявление создано 25 июл.  ·  
  • ID 28198691  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Печерский

6
Общий рейтинг
5.7
Зоны отдыха
6.9
Транспорт
6.4
Инфраструктура
6.2
Безопасность
4.9
Экология
Читать все 1085 отзывов о районе Печерский Добавить отзыв о районе Печерский