Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Долгосрочная аренда 3к квартиры на ул. Саперное Поле 5

124 350 грн  ·  3 000 $
  • 3 комнаты  ·  4 этаж из 14
  • Общая площадь 109 м²  ·  жилая 50 м²  ·  кухня 20 м²
  • Стены из кирпича
  • Предложение от посредника
  • Вторичная недвижимость
  • Перша здача! Оренда сучасної 3к квартири в ЖК «Бульвар Фонтанів».
    Пропонується в довгострокову оренду для комфортного проживання 3 кімнатна квартира (109м2) у престижному ЖК Києва «Бульвар Фонтанів» - преміум-класу закритого типу з концепцією двір без машин, цілодобова охорона з високотехнічною системою безпеки, трирівневий підземний паркінг, на даху лаунж-зона з кухнею загального користування, своя інфраструктура з магазинами, ресторанами, салонами краси, спортзалом, спортивні та дитячі майданчики, сучасний приватний дитячий садочок.
    Квартира на 4 поверсі з 14, розташована в будинку за адресою Саперне Поле, 5, який було здано в експлуатацію у 3 кв. 2019р.
    Перша здача! Щойно закінчено ремонт, який за авторським дизайнерським проектом робився для себе з використанням сучасних якісних матеріалів. Квартира оснащена усією необхідною побутовою технікою відомих світових виробників. Передбачено зонований підігрів підлог, фільтри води, два бойлери, кондиціонери в усіх кімнатах.
    Раціональне зручне планування квартири включає в себе окремо кухню-вітальню, спальню зі своєю гардеробною та балконом, дитячу кімнату, 2 сумісні санвузли (один з душовою, другий з ванною), передпокій з великими розсувними шафами. Квартира двостороння, що надає відчуття ще більшого простору та свободи, а при необхідності, можливість для усамітнення та релаксу.
UA, Киевская, Киев, 01001
  • Объявление создано 15 авг.  ·  
  • ID 25358548  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Рейтинг района Печерский

6
Общий рейтинг
5.7
Зоны отдыха
6.9
Транспорт
6.4
Инфраструктура
6.2
Безопасность
4.9
Экология
Читать все 1085 отзывов о районе Печерский Добавить отзыв о районе Печерский