Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Аренда дома на сутки на Набережная улица, 2 комнаты, спальных мест - 4

1 000 грн  ·  25 $
  • 2 комнаты
  • 4 спальных места
  • 2 односпальных места
  • 1 двуспальное место
  • Предложение от собственника
  • Вторичная недвижимость
  • Запрошуємо відпочити у колоритному будинку на березі мальовничого озера.
    Пропонуємо вашій родині втекти з камяних джунглів, міської суєти, буднів, коронавірусу і натомість відпочити у затишному селі Ільківка, що у 15 хв їзди від Вінниці. Двокімнатний будинок розрахований на 4 людини і має всі зручності (туалет, гаряча вода, душ, кухня, праска). Дуже велика приватна ділянка розміром в пів гектара з прямим доступом до ставка. Ото вже можна розгулятись!!! Можете влаштувати пікнік в тіні під деревом. Є де побігати з мячем. Велике накрите крильце з видом на ділянку буде романтичною схованкою від дощу.
    Будинок повністю відреставрований в 2020 році. Ми зберігли його український характер, але облаштували по сучасному та із смаком. Реставровано також оригінальний камяний погріб та сарай (дуже гарні етно фото виходять).
    Ільківка це справжній рай для рибаків. У ставку ви можете спіймати карася, коропа, плотву, вюна, окуня, раків і якщо пощастить то і щуку(ставок безкоштовний). Можемо надати вам човна в аренду, щоб порибалити, або щоб просто попливати. Поряд знаходиться заказник Ільківський став та ще декілька великих платних ставків.
    Насолоджуйтесь краєвидами катаючись на велесипедах чи прогулюючись пішки. Можемо надати вам в оренду два дорослих та два дитячих велосипеди (або приїжджайте на своїх). В 10 хвилинах зноходяться велосипедні гірки для любителів екстримального вело спорту.
    Навколо села є кілька мішаних та хвойних лісів. В лісах ви знайдете маслята, білі та інші гриби, а також суниці. Навколо чудові холмисті краєвиди. Ви можете побачити багато різних диких тварин в тому числі занесених в червону книгу: лебеді, лелеки, дикі качки, чаплі, бобри і багато інших.
    В селі Ільківка дуже тихо. Замість доріг з купою машин там вільно гуляють гуси та індики.
    Можете замовити органічні овочі, фрукти і горіхи з нашого городу, а також мед. Ми не використовуємо ні ГМО, ні пестициди, ані мінеральні добрива. Що самі їмо, то і вам пропонуємо. На кухні є всі прибори та спеції
  • Особенности планировки: с мебелью
Полное описание
  • Объявление создано 27 ноя. 2020  ·  
  • ID 17503064  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость