Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость

Аренда части дома на сутки на Довбуша Вул. 5, 6 комнат

400 грн  ·  10 $
  • 6 комнат
  • 21 спальное место
  • Предложение от собственника
  • Вторичная недвижимость
  • Приїздіть на відпочинок у Карпати до нашої затишної садиби "Гірський куточок"!
    Гірське повітря, екологічна гуцульська їжа, запашний карпатський чай, парне молоко, привітні господарі. Кімнати зі зручностями. Послуги професійного екскурсовода по Івано-Франківщині️, походи в гори, збирання лісових грибів та ягід, риболовля, катання на конях, квадроцикли, рафтинг️, взимку-на санях та лижах, купання в чанах️ та гірській річці, гуцульське джакузі, музеї Гуцульщини та ще багато цікавого і захоплюючого для неперевершеного відпочинку.
    Садиба "Гірський куточок" знаходиться в живописному місці серед карпатських гір, має зручне розміщення, комфортабельні номери зроблені з екологічної деревини у триповерховому та двоповерховому будинках.
    Триповерховий будинок має 6 номерів на другому поверсі, що можуть вмістити 16+ осіб.
    Двоповерховий будинок має 4 номери на другому поверсі, що можуть вмістити 13 осіб.
    До послуг гостей окрема облаштована кухня, на території садиби приладдя для приготування барбекю, альтанка та гойдалка, безкоштовна автостоянка та Wi-Fi.
    В околицях будинку смерековий ліс для прогулянок і зовсім неподалік гірська річка Чорний Черемош, де можна оздоровитись на цілий рік.
    Садиба знаходиться в смт. Верховина (Івано-Франківська обл.), вул. Довбуша, 5.
    Гостьовий будинок "Гірський куточок" з видом на гори знаходиться за 53 км від курорту Буковель, 65 км від міста Яремче та за31 км від селища Ворохта.
    До найближчого витягу 1, 3 км.
    Гора Попіван (Дземброня) 18 км, Щебене 31 км
    Гора Говерла (Заросляк) 36 км
  • Объявление создано 23 мая. 2022  ·  
  • ID 23436675  ·  
  • Просмотров 0
Объявление удалено и не участвует в поиске Предложение не актуально, поэтому в объявлении не отображаются контакты продавца. Просмотрите рекомендации или подпишитесь на похожую недвижимость