Міжнародної онлайн-конференція "Ріелторський бізнес 2018. Онлайн революція" Назад

Міжнародної онлайн-конференція "Ріелторський бізнес 2018. Онлайн революція"

Поспішаємо вас повідомити, що з 10 по 15 грудня 2018 року будуть проходити найочікуваніші 6 днів  міжнародної онлайн-конференції.

З 10 по 15 грудня 2018 року при підтримці DOM.RIA будуть проходити найочікуваніші 6 днів міжнародної онлайн-конференції, під назвою "Ріелторський бізнес 2018. Онлайн революція". Дана подія об'єднує багатьох спеціалістів у сфері нерухомості з усього світу, щоб зламати існуючі стереотипи, та підняти ріелторський бізнес на новий рівень.

Безперечні переваги цього марафону:

  • Вже сьогодні, свою присутність на конференції підтвердили 40 спікерів, які є виключно практикуючими ріелторами, маючи власні агенства з нерухомості;
  • Приблизно 20% від всіх спікерів – це будуть профільні спеціалісти, що дуже допомагають ріелторам продавати нерухомість, та гарантують високу якість надання послуг;
  • Рівень конференції підійде навіть початківцям, так як її етапи поділені на кілька частин, щоб охопити якомога більшу аудиторію.

Головною ідеєю "Онлайн революції" є розкриття найважливіших моментів успіхів та поразок "КРУТИХ" ріелторів. Ці люди хочуть поділитися своїми секретами, щоб кожен завзятий продавець зміг досягти конкурентного рівня, оминаючи підступні місця. Можемо вас запевнити, що немає жодних сумнівів корисності та необхідності для кожного ріелтора бути присутнім на цій онлайн-конференції. Тим паче, що для цього достатньо виконати 3 простих кроки:

  1. Перейдіть за цим посиланням Риэлторский бизнес 2018 ОНЛАЙН-РЕВОЛЮЦИЯ, та перегляньте перелік спікерів, які будуть присутні на цій грандіозній події ріелторського світу;
  2. Оберіть пакет учасника, найбільш вам пасуючий;
  3. Сплатіть внесок для участі, і ви в справі!

За один день до початку події, ви отримаєте посилання на відеотрансляцію. Але ми рекомендуємо непросто чекати конференції, а відзначати в своєму календарі найактуальніші теми, які б ви хотіли для себе освітлити. Окрім того, не стійте осторонь, та приймайте активну участь в спілкуванні з спікером впродовж прямих ефірів. Ви маєте змогу обрати один з двох варіантів пакетів доступу. Хоча, буде дуже актуальним для всіх рівнів продавців, замовити повний пакет днів, щоб "прокачати" свої навики до повної потужності! Діліться цією новиною з усіма друзями.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье