Smart Build Forum - будівельний форум Назад

Smart Build Forum - будівельний форум

Форум відбувся 6 червня 2018 р у технопарку UNIT.City – UNIT.Core, Київ.

Головним гаслом і метою спеціалізованого будівельного форуму Smart Build Forum, що відбувся 6 червня 2018 р у технопарку UNIT.City – UNIT.Core, Київ, стало намагання донести ідеї енергоефективного будівництва до кожної людини – від спеціалістів до домогосподарів. Адже інноваційні ідеї «розумного» дому можуть бути втіленими у кожній оселі – і у новобудові, і при реконструюванні старої будівлі.

До участі в заході були залучені знані фахівці, що представляють різні галузі. Вони фахово висвітлили усілякі аспекти проблем побудови і просування інтелектуально-насичених автоматизованих рішень для інженерної інфраструктури будови. До прикладу, у доповідях та дискусійних обговореннях прийняли участь фахівці з будівництва, виробництва новітніх енергозберігаючих матеріалів, дизайну та архітектури, системної інтеграції, автоматизації та кібербезпеки, енергоаудиту та енергоменеджменту, банківського кредитування інноваційних розробок та готових до втілення проектів. Український будівельний ринок не стоїть на місці, він активно розвивається з урахуванням світових тенденцій та сучасних трендів. Форум підтвердив, що будівельній спільноті України наразі є що продемонструвати у даному напрямку.

«Розумний дім» – це не просто будівля, яка насичена новітньою електронікою, що керує процесами розподілу енергопотоків та оптимізацією витрат енергії у домі. Це, насамперед, нова філософія якості життя її мешканців, новий стиль та комфорт, безпека та екологія житлового середовища.

Процес розробки і втілення інноваційних рішень для «смартхаусів» триває і все більше охоплює Україну. Тому організатори цьогорічного форуму мають далекоглядні плани і наміри просувати ідеї Smart Build Forum у нових форматах – на спеціалізованих конференціях, виставках, демонстраційних заходах, у ділових програмах. Планується розширити проблематику, доєднавши до загальних тем з енергозберігання «розумні» IT-рішення для агробудівництва для с/г виробництва та помешкань для сільських жителів. Організатори цього річного форуму задоволені високим рівнем доповідей фахівців, залучених до заходу, планується розширити можливості для відвідувачів стати учасниками майбутніх заходів по всіх аспектах, що стосуються Smart-будівництва.

Матеріал підготував медіа-партнер заходу журнал AW-Therm. За чудові фотографії дякуємо нашому медіа-партнеру Build Portal.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье