Пряма трансляція: 7 конференція з нерухомості DOM.RIA офіційно відкрита Назад

Пряма трансляція: 7 конференція з нерухомості DOM.RIA офіційно відкрита

Розказуємо з місця подій про все, що відбувається на 7 конференції з нерухомості DOM.RIA.

Ось і підійшла до завершення наша 7 конференція з нерухомості DOM.RIA «Ринок нерухомості під кутом 360?». Дякуємо всім гостям конференції за участь - сподіваємось, що нові знання допоможуть в 2017 році продавати ще швидше і отримувати від своєї роботи ще більше насолоди.

До зустрічі на 8 щорічній Всеукраїнській конференції з нерухомості DOM.RIA в наступному році!

15:40 Денис Каплунов розказує про те, як презентувати свою компанію, не вдаючись до послуг копірайтера. «Писати потрібно не те, що хочеться, а те, що хочуть прочитати».

15:10 На конференції працює стенд, де можна подивитись оголошення на DOM.RIA з панорамними фото в шоломі віртуальної реальності, а також зробити своє панорамне фото 360?. Переглядайте фото в спільноті в Facebook>>

14:30 А наша конфернція продовжується. В Залі 1 Андрій Длігач розкаже про ринок нерухомості в поведінковій економіці та системі цінностей Нового світу. А в Залі 2 стартує 2-годинний майстер-клас Валерія Глубоченка. Валерій розкаже про 7 помилок при продажі нерухомості, які призводять до зменшення доходу.

12:45 В нас починаються доповіді Дмитра Розенфельда в Залі 1 і Дмитра Бржезицького в Залі 2. Дмитро Розенфельд розкаже про пропозиціх для багатих і примхливих, а Дмитро Бржезицький про залучення клієнтів у будівельний бізнес за допомогою інтернету.

12:40

11:35 В нас почався кава-брейк. Всім запашної кави! Чекаємо вас в 11:45 в Залі 1 на доповідь Наталії Наумець про безготівкові розрахунки при операціях з нерухомістю і в Залі 2 на доповідь Ольги Веремейчук (TNS) «Споживач та інтернет: зміни, тренди і можливості для ринку нерухомості»

10:50 Нагадуємо, що тег для фотографій з конференції #domria_conference. Шукайте за ним всі матеріали по 7 конференції в соц. мережах, а також публікуйте свої фото з цим тегом.

10:30 Доповідь Святослава Райського.
Долучайтесь до перегляду. Нотуйте за доповідачем та поширюйте серед друзів. Дивіться доповідь в Facebook>>

10:25 Анатолій Топал розказує про сьогоднішню ситуацію на ринку нерухомомсті України. Анатолій зазначив, що 2017 рік - точка відліку, з якої ринок нерухомості піде вгору. В 11:45 Анатолій проведе круглий стіл, де будуть розглянуті всі актуальні питання. 

10:05 Конференція офіційно відкрита!

Дивіться нашу відео-трансляцію відкриття конференції

9:30 Доброго ранку!

На годиннику за 9 годину ранку, а це означає, що двері «Гольф Центру» в Києві вже відчинені навстіж і чекають гостей 7 конференції з нерухомості DOM.RIA. Нагадуємо, що цього року тема конференції «Ринок нерухомості під кутом 360?».

Перші гості вже п’ють вранішню каву. Чекаємо всіх, щоб о 10:00 офіційно розпочати Конференцію. Також в нашій спільноті в Facebook о 10:00 почнеться відео-трансляція відкриття. Дивіться трансляцію тут>>

Бажаємо всім цікавого і пізнавально дня!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье