Вже 2000 перевірених оголошень на DOM.RIA Назад

Вже 2000 перевірених оголошень на DOM.RIA

Лише місяць минув з того моменту, як ми розповіли вам про наші успіхи, і вже готові ділитись новими здобутками! Зараз на DOM.RIA більше 2000 перевірених квартир, будинків, гаражів та земельних ділянок з 20 областей України.

За травень кількість перевірених оголошень виросла в два рази. Тепер покупці і орендатори можуть обирати оселю своєї мрії вже серед більше 2000 перевірених оголошень.

Шукайте оголошення з штампом «Перевірене оголошення»! Це означає, що інспектор RIA побував особисто в цій квартирі, будинку або на земельній ділянці і перевірив всю інформацію з оголошення — від метражу і типу стін до вартості і фотографій.

Тому покупці мають можливість обирати житло серед перевірених оголошень, продавці — отримувати більше переглядів оголошення та продавати швидше.

Дізнатись більше про перевірені квартири і будинки>>

Перевірити нерухомість можна вже в 20 обласних центрах України: Вінниці, Хмельницкому, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Києві, Ужгороді, Рівному, Луцьку, Херсоні, Миколаєві, Чернігові, Житомирі, Полтаві, Сумах, Черкасах, Кіровограді і Харкові.

DOM.RIA — сайт перевірених оголошень №1!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье