Агентство недвижимости Проспект Рівне

 

Информация об агентстве

Центр нерухомості "Проспект-Рівне" засновано у 2012 році.

Напрямки роботи:

продаж житлової нерухомостіпродаж комерційної нерухомостіпродаж земельних ділянокпродаж квартир в новобудовах без комісіїпродаж комерційної нерухомості в новобудовах без комісіїоренда житлової та комерційної нерухомості

Мета центру нерухомості "Проспект-Рівне": надання професійних комплексних послуг у сфері нерухомості, спрямованих на покращення якості Вашого життя.

Зробити операції з нерухомості вигідними, простими та приємними для наших клієнтів — мета нашої праці. Наша гордість — це клієнти, які звертаються до нас вдруге, втретє і стали частиною нашого дружнього колективу.

У своїй роботі керуємося вигодою для клієнта. А саме:

для продавців: продаємо Ваш об’єкт нерухомості настільки швидко, як Вам це потрібно, за ціною, що Вас влаштуєдля покупців: знайдемо найкращий об’єкт з усіх можливих за прийнятною ціною

Що ми робимо для того, щоб процес купівлі-продажу став для Вас простим і приємним?

надаємо безкоштовні юридичні консультації з продажу нерухомості усім бажаючимпроводимо аналіз ринкової вартості об’єкта (консультації безкоштовні)укладаємо ексклюзивні договориорганізовуємо ефективну рекламну компанію по просуванню об’єктапрофесійно торгуємося в інтересах клієнтаорганізовуємо перегляди, проводимо дні відкритих дверейдопомагаємо підготувати всі необхідні для продажу документи.
Читать подробнее

Вся недвижимость
Введите город, район
Цена, $
Для поиска по расширенным параметрам выберите тип операции и категорию
Сбросить Поиск (0)

 
У продавца отсутствуют объявления