Форум «Риэлт-FEST» пройдет в Харькове Назад

Форум «Риэлт-FEST» пройдет в Харькове На правах рекламы

Впервые за 11 лет один из крупнейших форумов, посвященных рынку риэлторских услуг, принимать город Харьков.

Традиційно «Риэлт-FEST» проходитиме восени – 20-21-22 вересня за підтримки Перевіреного партнера DOM.RIA. Команда форуму обіцяє, що «перший у другому десятку» «Риэлт-FEST», з одного боку, збереже звичну структуру і велику долю практичного та актуального контенту, а з іншого, посилюватиме міжгалузеву комунікацію та взаємодію між агенціями нерухомості, девелоперами, гравцями ринку інвестицій у нерухомість тощо. Форум реалізується за підтримки двох ключових професійних організацій України: АФНУ та СФНУ.

Ірина Кіркіна, продюсер форуму, директор Консалтингового агентства «Персонал»: «Форум з 2009 року розвивався разом з ростом і професіоналізацією складного та цікавого ринку ріелторських послуг. Нам вдавалося відчувати тенденції та інтегрувати їх в головні теми форуму. Завдяки виступам сильних практиків ми могли формувати «порядок денний», випереджали та передбачали те, як розвивався ринок у подальшому. Сучасний запит гостя «Риэлт-FEST», як і раніше, пов’язаний з бажанням бачити найкращий досвід управління, надання послуг, поглиблювати нетворкінг, обмінюватися думками з сильними гравцями. Кожен рік гості форуму встановлюють все більш високу планку дискусії. Це вплинуло на формування контенту ХІ фестивалю».

Зі слів організаторів, перший день форуму – 20 вересня – присвячений бізнес-турам і гостьовим візитам до партнерів «Риэлт-FEST»у Харкові. В цей же день у відвідувачів форуму буде можливість взяти участь в поєдинках фахівців з продажу та управління нерухомістю, унікальний формат яких започаткувало саме харківське професійне рієлторське товариство.

Другий день – 21 вересня – ключовий день трьохденного форуму, в рамках якого відбудеться панельна дискусія з найактуальніших тем ринку. Також гості зможуть послухати виступи та майстер-класи більш ніж 20 спікерів-практиків. Завершується день святковою вечерею.

Третього дня – 22 вересня – пройде декілька етнографічних екскурсій.

Організатори обіцяють багато сюрпризів в місті, що приймає фестиваль.

Ірина Кіркіна: «Обираючи кожен рік нове місто для проведення форуму, «Риэлт-FEST» бачить своєю місією обмін професійними та культурними традиціями різних регіонів. Ми «зшиваємо Україну» за рахунок того, що частина учасників форуму, зазвичай, знає найуспішніших колег у місті, але сам регіон відвідує вперше. За насичені три дні форуму ми намагаємося показати все найкраще, що є в місті. Це і є та атмосфера «Риэлт-FEST», за яку нас цінують».

Довідка: «Риэлт-FEST» заснований Консалтинговим агентством «Персонал» у 2009 році. Форум сфокусований на пошуку взірців рієлторського досвіду і розкриття його в рамках програми. За 10 років в «Риэлт-FEST» взяли участь 5 233 учасника із 40 міст України.

Слідкуйте за новинами на сайті.

Реєстрація за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье