Агентство недвижимости Александр "Алекс-R"

 

Информация об агентстве

Агентство нерухомості «Алекс-R», що у Кропивницькому, розпочало свою діяльність у серпні 2007-го року. Його колектив склали фахівці з нерухомості з досвідом роботи з 1999-го року – колишні працівники ТОВ «Єдина система нерухомості Кіровоградщини».

Агентство входить до Асоціації фахівців з нерухомості України і спеціалізується на операціях з продажу, оренди та купівлі житлових та комерційних об’єктів, земельних ділянок. Сьогодні воно добре знане у місті як надійна компанія, яка повністю виконує взяті на себе зобов’язання і якісно та оперативно вирішує всі питання. Клієнти «Алекс-R» знають:

  • їхнє бажання почують і зрозуміють;
  • їм підберуть і запропонують найбільш оптимальний варіант;
  • їм допоможуть з оформленням всіх необхідних супровідних документів;
  • укладена угода буде на 100 % безпечною та не міститиме жодних підводних каменів;
  • вони захищені від фінансових витрат чи будь-яких інших негативних наслідків, до яких призвело незнання чинного законодавства;

Ще одна перевага «Алекс-R» полягає в тому, що співпраця з клієнтами здійснюється на засадах не тільки довіри та розуміння, а й відкритості та доступності будь-якої інформації. Так, продавці і покупці, коли забажають, можуть звернутися із запитом щодо того, на якій стадії перебуває угода (і обов’язково отримують відповідь!), і навіть безпосередньо беруть участь у переговорах. Вони завжди в курсі вартості нерухомого майна і суми комісійної винагороди.

Часто буває так, що клієнти сумніваються, що все вдасться так, як вони запланували. Проте працівники «Алекс-R» знову й знову доводять: все складеться так, як вони пообіцяли, адже досвід і фах – могутня сила!

Читать подробнее

У продавца отсутствуют объявления